Ny månad, nya möjligheter!

Kära läsare! Har tagit ett par veckors semester från bloggandet men nu är jag tillbaka:-) Kanske har du märkt det, kanske inte…. Oavsett, – välkommen hit!

Aktuellt: Bor du i Stockholm och vill lära dig mer om hur du kan använda attraktionskraften för att förbättra ditt liv, har du möjlighet nu den 9/3. Det finns några platser kvar på min musikaliska föreläsningsworkshop på Coachhuset, Luntmakargatan 52. Läs mer/anmäl dig via länken. http://simplesignup.se/event/56491

Jobbar nu med den kommande boken och det är ett otroligt spännande arbete återigen. Jag älskade även att skriva min första bok, – Jag blir vad jag tänker. Denna blir lite annorlunda, men den handlar givetvis också om personlig utveckling och självinsikt!

Apropå självinsikt, – Idag hade jag tänkt att ställa lite frågor som jag vill inspirera dig att reflektera över.

Dina drömmar, – vilken kraft har de i ditt liv? Är de en dröm= Något som du bara fantiserar om men inte har för ambition att nå, eller är de något du VERKLIGEN VILL?

OM de är ngt du verkligen vill, – hur gör du för att nå dem? Har du gjort upp en actionplan? Har du en tidsram? Har du återkommande reflektioner och fokus på dem, följer upp ditt handlande, reflekterar över vad som kan vara nästa steg, – eller är du som de flesta, fokuserar en kvart och tappar sen styrfart och fokus… Dessa parametrar är avgörande viktiga om du vill någonting.

Men vad som är ÄN viktigare, är ditt känslomässiga fokus! Dina förväntningar. Dina övertygelser om att du kommer nå det du vill, eftersom det är det du fokuserar på. Att du härbärgerar känslan av att du redan nått dit du vill i din vibrationella verklighet och nu med 100% tillit inväntar och förväntar dig att det även kommer visa sig i din fysiska verklighet!

Ju klarare du är över vad du vill ha i livet, – ju mer positivt, riktat fokus du ger det du vill bjuda in, – ju lättare kommer du ha att ta dig dit. Vi gör ofta vägen fram onödigt svår genom att hålla på och hatta hit och dit utan någon riktig styrning. Eller så tror vi att vi kan sakna oss, eller avsky oss fram i mål. Vad jag menar med det är att många har fokus på avsaknaden av, eller fokus på det man vill komma från, snarare än viljan att med glädje bejaka in och tillföra sig det man önskar.

Lika – attraherar – lika. Du kommer aldrig nå dit du vill genom att fokusera på det du inte vill! Eller kraftlöst drömma om något annat som du inte är villig att ge ett positivt, riktat och handlingskraftigt fokus.

Så, vad har dina drömmar hittills haft för kraft i ditt liv, och vilket fokus ska du ge dina viktigaste drömmar framåt??

With Love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *