Nystart

Hej!

Jag är dietist och journalist och tänkte börja blogga här ett tag under temat Nystart.

Hösten är en bra tid för nystart, just nu kan man ju nästan höra prasslet av alla nya kalendrar och skolböcker inför skol- och jobbstarten och känna att det ligger effektivitet och nya planer i luften, eller hur? Ta tillvara på den energin för både kropp och själ. Och glöm inte att hälsa inte bara handlar om antal kilo på vågen eller hur snabbt du kan springa en mil. Att sova bra, stressa mindre och skratta mer är minst lika viktigt. Om inte viktigare.

Det kan kännas svårt att lägga ett helhetspussel och få ordning på hälsan och hela livet, i alla fall på kort tid. Därför tycker jag att du ska välja ut den pusselbit som är viktigast för dig i höst. Vill du satsa på att äta mer grönsaker, ta cykeln till jobbet, gå och lägga dig en timme tidigare på kvällen, börja på yogakurs eller kanske bara träffa dina kompisar lite oftare? Fundera på vad som är viktigast för dig så hörs vi snart igen.

Stina 🙂

Om Stina Nordqvist

Gör: Hälsokommunikatör, journalist och dietist. Intresse: Vara nära familj, vänner och min hund. Gillar också god mat, yoga och pilates. Och bra TV-serier! Hjärtefråga: Vad får oss att må bra? Hur vi kan maximera vår hälsa genom bra mat, träning, sömn, mindre stress och snälla tankar. Kontakt: nordqvist.stina@gmail.com och bloggen: http://stinaslillagrona.blogspot.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben, Forskning & Hälsa, Kärntruppen, Okategoriserat, Skönhet & Friskvård och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *