Nytt blogginlägg från Alexandra

Kära medlemmar! Nu har vi delat ut våra stipendier om 610000  till sex glada och tacksamma stipendiater. 

De gick till forskning på endometrios, gyncancer, hjärtkärlsjukdomar hos gravida och hjärt-kärlsjukdom hos kvinnor. 
Vi hade i år fått två stycken testamenten som gjorde det möjligt för oss att dela ut 610 000 kr men ni är också delaktiga alla medlemmar i att dessa stipendier är möjliga. Tack vare er medverkan som medlemmar i 1,6 miljoner klubben.
 
Vi kunde ju inte hålla Woman in red events runt om i landet pga pandemin. Men det blev två WIR, ett digitalt från Linköping och ett digitalt från Stockholm. Fördelen med det digitala är att vi når så många fler än med lokala seminarier. Vi hade totalt 12 000 anmälda till WIR. 
 
Ändå saknar vi alla varandra, att kunna mötas på riktigt, prata och umgås. Låt oss hoppas att med vårens ankomst lättar man på restriktionerna. Och visst ger ljuset oss alla mer hopp och glädje och det gör att vi klarar av denna tunga period som pandemin innebär mycket bättre.
 
Hoppas att fler vill vara med på våra  kurser och författarträffar.  Kultur hemma är en fantastisk kurs! Anmäl dig snarast och skriv, läs, dansa och sjunga dig till ett roligare liv! 
 
Ta hand om er vi hörs snart igen! 
hälsningar 🌸
Alexandra Charles von Hofsten
Ordförande

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *