Om du bara visste vad det kostar att skylla ifrån sig…

Handen på hjärtat, – hur intresserad är du av att SJÄLV utföra förändringarna du behöver göra om du har något som inte är som du vill i ditt liv??

Det här är en så intressant för att inte tala om A-V-G-Ö-R-A-N-D-E fråga att ställa sig själv, gällande allt faktiskt! Otroligt ofta, FÖR ofta faktiskt, stöter jag på personer som har en miljon anledningar varför de inte kan ta tag i det som suger i deras liv. Den vanligaste orsaken brukar vara att de inte orkar, eller inte har tid. – Jag mår så dåligt och har så mycket just nu att jag inte orkar ta tag i att förändra saker…. Vilket i själva verket betyder att de orkar och har tid att göra de saker som är en avgörande anledning till att de sitter där de sitter, men de har inte tid och ork, att göra ngt annat, som kommer ta lika lång tid, men ger ett annat resultat. Och framförallt som KOMMER TA DEM UR DET SKITLÄGE SOM GÖR ATT DE MÅR DÅLIGT!!!!

Otroligt många VÄLJER t ex att titta på tv, istället för att – om man inte kan koncentrera sig nog för att läsa, faktiskt kan hitta hur många inspirationsföredrag som helst på youtube – GRATIS, att lyssna på, för att byta fokus, få insikter som kan hjälpa en att tänka lite annorlunda och hitta nya vägar ut.

Jag upplever altför ofta att folk faktiskt inte VILL förändra det som suger i deras liv, för de har inte lust att GÖRA arbetet själva, utan tycker att det är bättre, lättare och framförallt mindre jobbigt att skylla skulden på någon eller något utanför sig själva, så DE slipper ta ansvar!!! Om de bara visste vad dyrt det blir! Att lägga ansvaret för resultaten man får i sitt liv i någon annans händer.

Detta faktum gör mig så frustrerad, så förtvivlad och framförallt så TRÖTT, för jag ser ju vad dessa människor skulle kunna påverka i sina liv, och det dessutom rätt fort genom att själva kicka in, ta ansvar och GÖRA något annat än de hittills gjort. Vi är så förbaskat rädda för att

1) göra något nytt som vi inte är trygga med, som vi dessutom måste anstränga oss att göra

2) ta på oss ansvaret för våra egna resultat

Var befinner du dig, med handen på hjärtat? Vad skyller du på, för att inte ta tag i de saker där du hittills inte gillat resultaten du fått/får? Vad skyller du på för att inte GÖRA det som behövs göras för att du ska kunna få det som du vill ha det?? Vet du ens vad du vill ha, eller har du bara en himla bra koll på vad du INTE vill ha???!!

Du har allt att vinna på att sluta skylla på omständigheter eller andra för att inte ta tag i det som suger och du har allt att vinna på att sluta sanktionera för dig själv att eftersom du har det så jobbigt, så är det fullt legitimt att inte behöva göra NÅGOT själv, som kan förbättra din situation…. Den enda som har allt att förlora på att sanktionera det beteendet är DU, för det är nämligen DU som blir kvar i skiten – ingen annan!!! Hur synd det nu än är om dig! Det låter krasst och kallt kan man tycka, men det är dessvärre KALLA FAKTA. Den enda som har ALLT att förlora på att inte kicka in i sitt eget liv och göra det som behövs för att ta sig från sitt oönskade läge – är DU.

Vi blir det vi tänker, vi får det vi fokuserar på och vi är ett resultat av den energi – eller brist på energi vi lägger in i våra egna liv! SÅ, vad tänker DU göra åt de saker som hittills inte lirar i ditt liv?! Tänker du sätta på dig offerkoftan och STANNA där, eller tänker du GÖRA något åt det som kan ta dig därifrån?? Det är ett val du behöver göra, och det är bara DU som kan göra det valet! Mitt råd till dig är, – Vänta inte för länge!

Lycka till!

With love/Lili

 

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller MENTAL – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare – med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *