Premiär för KATHAP på Den Stora Hälsodagen!

 

Annette Lefterow, Alexander Bernhard

Annette Lefterow, Alexander Bernhard

Balanspromenad brukar jag ta ofta och helst varje dag. Klicka på länken och se en film med mina bästa tips hur du får mer balans i kropp och själ när du är ute och promenerar. Och förhoppningsvis gör vi det tillsammans nu på söndag?!

Då är det äntligen dags för Den Stora Hälsodagen i Stockholm. Vi ses på Gärdet och det blir absolut hälsa i realtid. Du kan träna, dansa, gå för hjärtat, fråga experter och ta hand om din hälsa med många inspirerande aktiviteter och intressanta utställare.

Efter den stora promenaden är du välkommen tillbaka till scenen och prova mitt nya konceptpass, KATHAP. Rytmisk dans med fokus på fötterna. Kathap är en ny dansteknik, en förening mellan indisk kathak och amerikansk steppdans och vi dansar till rytmer från världens alla hörn. Här har jag förenat 28 års arbete med pedagogik och min stora kärlek till steppdans. Jag undervisade många år i stepp på Balettakademin i Stockholm och blev även Europamästarinna i stepp i mina yngre dagar 😉

Nu på söndag får du prova på tre olika stilar inom Kathap. Med mig på scen har jag min samarbetspartner Alexander Bernhard från Timing Scandinavia som bjuder på slagverk och har dessutom komponerat musiken. Kathap är även den dansteknik som används i vårt koncept Rhythm Yoga Dance, där du även kan träna och motionera genom att spela slagverk.

Kathap är mer än bara dans. Det är ett projekt kopplat till forskning på rytm och dans, dess påverkan på vår kropp och hälsa. Som ambassadör i 2.6 miljonerklubben är det med passion och glädje jag låter en del av intäkterna från både kommande instruktörsutbildningar och produkter kring Kathap gå till insamlingsstiftelsen Kvinnor och Hälsa.

Därför blev det en självklarhet för mig att lansera Kathap på Den Stora Hälsodagen. Först går vi för hjärtat. Sen dansar vi för hjärtat. Hoppas att du kommer och låter hjärtat vara med!

Varmt och hjärtligt välkommen!

Köp din biljett idag och stöd föreningens arbete för kvinnor hälsa och livskvalitet.

 

Om Annette Lefterow

Gör: Driver företaget Wellness by Lefterow Intresse: Leva fullt ut, här och nu. Om bloggen: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness-och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Nu presenterar vi en ny blogg/vlogg där hon testar allt inom hälsa, nya trender, hälsomat, spa och produkter. Här på bloggen kan du ta del av hennes bästa tips och recensioner. Kontakt: www.lefterow.com eller annette@lefterow.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben. Bokmärk permalänken.

1 svar på Premiär för KATHAP på Den Stora Hälsodagen!

  1. Ally Wanngård skriver:

    Hej Anette! Jag var ju där på Gärdet tillsammans med min dotter Hanna som sjunger i Vocalettes och mitt lilla barnbarn! Tyvärr såg jag inte dig, annars hade det varit jättekul att säga hej! Efter att Vocalettes sjungit var vi tvungna att gå i väg så jag var inte kvar när det var dags för Kathap som verkar vara jätteintressant och kul. Hur är det med Marina?

    Många varma hälsningar från din gamla
    steppelev Ally

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *