Spännande möten – kryptiskt och spännande blogginlägg.

Jag är sångerska och artist. Jag har otroligt höga mål.
Idag har jag haft ett mycket spännande möte med eventuella framtida partners. En av dom fullkomligt råhyllade (jo, så säger man) både min och vår musik och min röst. Och han gick igång på precis de ställen som jag har lagt mig fokus och jobbat mycket med. Han vet nog inte om hur mycket han förgyllde den här dagen. Eller för den delen varenda minut av all tid vi har jobbat fram till nu.
Nu tänker du. Vad heter han?
🙂
Det förblir spännande ovetskap för alla utom mig. Men han har betytt mycket för svensk musikexport och det står högt i kurs hos mig.
Så med dessa ord lämnar jag er: Blanda din talang med ett sjuhelsikes driv och ge, för guds skull, inte upp. Till slut kommer där så en liten belöning som visar att du är på väg i helt rätt riktning.
Peace.

Om Ina Forsberg

Namn: Ina Forsberg Gör: Sångerska, artist, radiopratare Intresse: När musiken blev mitt yrke blev mitt största fritidsintresse mina vänner och min familj. Älskar att umgås! Det är livet. Hjärtefråga: Unga kvinnor. Att stötta, ge kärlek och få oss att tillsammans kunna släppa föreställningar som tar energi från livet. Det visste du inte om mig: Att jag kryper upp hos mina nära och älskar att sitta i knä som när jag var liten. Kontakt: ina.forsberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *