Start för Stora Hälsodagen

Då har våra ryska vänner från vår systerförening 33.6 i St Petersburg återvänt hem. Både de och vi var väldigt nöjda med dagarna då vi diskuterade könsaspekter inom reklam. Vi hann även med en del annat, till exempel ett besök i riksdagen, se bilden.

På söndag är det premiär för vår nya satsning: Stora Hälsodagen. Vi börjar i Malmö. Missa inte det ni som bor i södra Sverige. Sedan fortsätter vi upp över hela landet! Det blir en turné för den svenska folkhälsan. Den Stora Hälsodagen är en utveckling av Hjärtgåing – men större, bättre och roligare! Vår förhoppning  är att inspirera fler till en hälsosammare livsstil

Du får chans att testa de hetaste trenderna inom hälsa och wellness. På vår aktivitetsscen blir det prova-på pass i allt från yogalates, zumba, bollywood, sång, barnaktiviteter och mycket mer. Vi bjuder på underhållning och intressanta miniföreläsningar. Var med i vår Må-bra orientering, mingla bland utställarna, och ställ frågor om din hälsa till sakkunniga.

Välkomna alla!

Alexandra

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *