Strålande dag på Fågelbro med golffinal

Grattis Jenny Sundin och Alexandra Hansson som vann finalen i vår golftävling Go Red Golf. Så mycket folk och så underbart väder! Arrangemanget blev över förväntan.

Hela personalen från vårt kontor var ute på Värmdö, denna ljuvliga augustidag. Under tränares ledning fick vi prova att slå ut hinkvis med bollar. Och sedan  puttade vi också medan våra finalister och gäster från hela landet tog sig runt den vackra, men svåra, Fågelbrobanan.

Lunchade gjorde vi först vi 15-tiden, vi firade och sjöng också för Christina Schollin som fyller 75 år i år. Tack för ett väl genomfört arrangemang!

Tillbaka hemma bedrövas jag av katastrofen på våra sjukhus under sommaren. För lite personal som tar hand om för många patienter! Ska det vara så svårt att prioritera god bemanning även när det är sommar. Man väljer inte när man blir sjuk!

Bedrövligt att höra om den kaos som rått med långa väntetider och hotad patientsäkerhet när personalen blir så överarbetad. Sjukhusen har inte levt upp till sin planering. Skärpning!

Alexandra.

Vi firade Christina Schollin som fyller 75 i år!

 

Årets vinnare, Jenny Sundin och Alexandra Hansson från Mälarbadens golfklubb, här mig, Marie Mian och Annika Ekman från 1.6

 

Golfspelare kom från hela landet

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *