Studio! Kärlek! Hockeykör!

Mmm.. Idag slickar jag mig om läpparna när jag har varit i studion timmar! Vilken jädra lycka. Att för 10:e gången lägga en stämma så tight som möjligt och ha samma känsla som första gången. Dubbar som ska panoreras ut till höger och vänster så det ska bli riktigt ”fett” (fett= inte ett fackord utan ungdomsord). Det är ju lätt att man blir lite bortskämd och tycker att den fjärde gången man lägger samma sak är ”lite tråkig” och ”puh” nu har jag allt jobbat på. Då säger Robin: ”Fattar ni att vi får betalt nu, det här är vårt jobb”.
Och jädrans så rätt han har.
Tack.
Tack.
Tack.
För studion. För kärlek. Och för Mattman & Robin som knäcker allt. Min facebook-status tidigare idag var: ”Jag är i Världens bästa studio.” Och det står fast.
Vi avslutar dagen med att lägga en riktigt fet (där kom det igen) kör, hockey-style. Den här låten. Jag säger då det.
I feel.
Och mitt i de sista hockeytagningarna bara njuter jag. Av att få hänga med världens bästa crew, sjunga och samtidigt föreviga det för all framtid.
Håll utkik efter ”I feel” om en snar eller längre framtid. Då vet ni historien bakom nu.
Kyss är ni värda idag!
i

Om Ina Forsberg

Namn: Ina Forsberg Gör: Sångerska, artist, radiopratare Intresse: När musiken blev mitt yrke blev mitt största fritidsintresse mina vänner och min familj. Älskar att umgås! Det är livet. Hjärtefråga: Unga kvinnor. Att stötta, ge kärlek och få oss att tillsammans kunna släppa föreställningar som tar energi från livet. Det visste du inte om mig: Att jag kryper upp hos mina nära och älskar att sitta i knä som när jag var liten. Kontakt: ina.forsberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *