Superkvinnor på turkiska badet

AV ALEXANDRA

Hade ett litet planeringsmöte på turkiska badet på Sturebadet i fredags. Paula Ternström, från 2,6 var också med. Hon skrev om mötet på sin blogg som detta är hämtat ifrån:

”Underbara superkvinnan Alexandra Charles bjöd in mig till turkiska badet på Sturebadet med några härliga kvinnor i 1.6 klubbens kärntrupp. Jag är ju själv 2.6.a men fick nu äran att bada naken med dessa vackra superkvinnor. Grynet Molvig, Marie Mian, Anita Strandell, Annika och Alexandra ser ut som gudinnor! Jag var tjockast. Men det spelar ju ingen roll. Att umgås med dessa kvinnor är som att omslutas av en varm famn. I ångbastun satt jag och Alexandra och pratade projekt och sedan gick vi ner i tolvgradigt vatten. Kroppen blev som champagne.

Turkiska badet på Sturebadet

Gunilla Ponten satt fullt påklädd i glittriga Sonia Rykiel kläder och vackra Birgitta Stubbing satt obegripligt elegant bredvid. Kerstin Sandels var också påklädd. Snygg, smart och rolig. Kan det bli bättre! Hoppas att fler 2.6 or kan infiltrera sig bland 1.6 orna. Det är så oerhört givande att blanda generationer. Vilken styrka!”

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *