Tack för i år Almedalen!

Så var ännu en Almedalsvecka över. Alltid lika spännande med så otroligt många spännande människor, aktiviteter och kunskap.

Vi avslutade med vårt seminarie med det om kvinnohjärtat, som ju var starten för hela vår verksamhet.

Professor Karin Schenck-Gustafsson fanns på plats och talade inför fullsatt lokal om varför det är livsviktigt att veta att kvinnohjärtat och manshjärtat är olika. Vi fick också information om det innovativa  EU-projektet ”Road map for Gender Medicine”.

Nu tar vi lite sommarledigt, spelar Go Red golf i Gävle den 11 juli och förhoppningsvis ses vi på Djurgården i Stockholm söndagen den 31 augusti då vi hoppas på en riktigt trevlig dag i hälsans tecken.

”Hälsodagen” bjuder på det senaste inom hälsa och wellness. På aktivitetsscenen blir det underhållning och prova-på pass med olika träningsformer som Zumba, yoga, dans och mycket mer. Ställ frågor om din hälsa till våra sakkunniga och missa inte våra olika prova-på aktiviteter inom wellness. Vi avslutar med den gemensamma promenaden för hjärthälsan!

Ha en riktigt skön sommar

Alexandra

Karin

Karin Schenck Gustafson talade om varför det är viktigt att känna till skillnader mellan mäns och kvinnorshjärtan

Sista veckan

Tack för i år Almedalen!

Björklund

Jan Björklunds dag idag

 

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *