Tack gode Gud för onsdagar!

Apropå mina boktips igår så måste jag ju tipsa om Robin Sharma!

robin sharma

robin sharma

Han är advokaten som sadlade om och blev en av världens mest framgångsrika föreläsare om personlig utveckling. Han kommer till Sverige 11/9 och föreläser så skynda och boka biljett (mer info på Magenta PR) . Han har skrivit boken ” Munken som sålde sin Ferrari” och ”Finn din livsuppgift”. Två helt makalöst bra böcker som väcker massor av tankar och aha-upplevelser. Rekommenderas å det varmaste

En svensk kille som också är helt galet bra på personlig utveckling är Michael Södermalm.

michael södermalm

michael södermalm

Han föreläser imorgon 28/5 på Elite Palace hotell. Missa inte det! Kolla in hans hemsida eller Magenta PR för mer info.

Jag går på alla föreläsningar jag hinner. Man måste även träna sina ”mentala muskler”. Forskning visar ju nu att vi styr mycket av hur vi mår beroende på hur vi tänker. Våra tankar är avgörande. Tänk på det 🙂

Kram mi

Om Mi Ridell

Gör: Jag jobbar som skådespelerska, sångerska, textförfattare, föreläsare men framför allt är jag mamma till underbara Max 9 år. Intressen: Jag älskar att läsa (är en riktig bokmal), men är också road av inredning, personlig utveckling, mental träning och förstås av att vara min familj och leka med sonen. Hjärtefråga: Barn! Kontakt: www.mi.ridell.com
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *