Tack mamma!

Snabbt som ögat flög vi genom huset jag och mamma för att hinna med bussen tidigare idag. Denna eviga stress i brist på planering. Det går i arv. Från mamma till mig. 🙂 På ett vis är det ju ganska gulligt att ha ett arv att ta hand om, å andra sidan kan man ju känna att ner svett-dropparna rullar ner för pannan och hjärnan har någon form av panik för att missa tåget som tar mig till anslutningen för att ta mig hem och det står både tid och pengar på spel så känns det kanske inte så gulligt längre.
Jag har blivit bättre. Tro det eller ej. Men nu för tiden kan jag stå och vänta i x antal minuter på tunnelbanan istället för att springa in samtidigt som dörrarna nästan klämmer ihjäl mig.
Mamma har gett mig så många fina egenskaper och ett så fantastiskt stöd så, ärligt talat, det är bara gulligt att vi fortfarande efter mina 27 och hennes 52 kan springa runt i hopp om att klockan går några minuter fel.
Mamma. Hon är styrkan och kraften. Hon har alltid varit den starka, trygga, jordade, glada och enegifulla människan i mitt liv. Vilket tålamod denna kvinna besitter. Det har inte gått i arv. Hon har tagit med mig på äventyr, både små och stora utifrån sett, men alltid spännande och stora för mig. Falun Folkmusik-festival när jag var 10 och fick den där stora storm-hatten i lila och rosa som var en halvmeter hög och min bästa vän fram till jag tröttnade på all uppmärksamhet den gav mig och sa ”Nu orkar jag inte ha den här hatten längre”. Convention i Köpenhamn dit vi åkte tillsammans för att bli inspirerade och utbildade med vårt NuSkin-företagande där hon propsade på att jag skulle ställa upp i NuSkins Got Talent som en kul grej och en möjlighet att få sjunga för 3000 människor. Och som jag sjöng! Och som jag vann! Både ny publik, pengar och äran!
Tack mamma för allt du har gett mig.
Så vad säger ni? Lite tidsbrist har skapat så många roliga historier genom åren. Ett något stressat och uppumpat hjärta men många skratt också. I bet, att nu ser ni med lite mer blida ögon på oss som försöker kämpa mot och med klockan. 🙂
Tack mamma för arvet du för vidare via mig!
Kram!

Om Ina Forsberg

Namn: Ina Forsberg Gör: Sångerska, artist, radiopratare Intresse: När musiken blev mitt yrke blev mitt största fritidsintresse mina vänner och min familj. Älskar att umgås! Det är livet. Hjärtefråga: Unga kvinnor. Att stötta, ge kärlek och få oss att tillsammans kunna släppa föreställningar som tar energi från livet. Det visste du inte om mig: Att jag kryper upp hos mina nära och älskar att sitta i knä som när jag var liten. Kontakt: ina.forsberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *