Tar man för många snedsteg ändras rutten…

Jag har en ny favoritserie på Netflix! Jag är egentligen ingen följetångsmänniska för jag tittar inte så mycket på tv, men den här heter Good witch och jag ÄLSKAR alla klokskaper som huvudrollsinnehavaren levererar hela tiden.

I ett avsnitt hade hennes tonårsdotter töjt lite på gränserna och dessutom ljugit om det för sin mamma, – den goda häxan.
Till slut kunde hon inte klara av att leva med sitt dåliga samvete utan gick och berättade det för sin mamma, – som svarade att hon redan visste. Varför sa du inget då frågade dottern och den goda häxan svarade; – ”Vissa saker vinner på att man berättar, andra vinner på att man får dem berättade för sig…” En klok iakttagelse. Dottern undrade om hon kunde förlåta henne. Mamman svarade, – ”alla kan vi göra misstag och ta ett steg i fel riktning, utan att det nämnvärt påverkar vår lagda livsrutt. Men tar man för många snedsteg, ändras rutten och plötsligt utan att vi märker det, är vi på väg åt fel håll.”

Det kanske inte låter som några stora sanningar eller visdomsord för dig, men i mitt hjärta klingade de otroligt klart och tydligt. Så, min fråga till dig idag är, – har du tagit ut en önskad riktning, och tar du medvetna steg som leder dig åt rätt håll? Det är lätt att fastna i ett görande och i ett hanterande av dagarna i veckan, och vips har en vecka gått utan att du har gjort ETT – ENDA – DUGG som leder dig i den riktning ditt hjärta vill föra dig! Gäller det här dig? Om du svarar ja på det, – hur känns det? En vecka blir lätt två, tre, fyra… Utan att du märker det har det gått sex månader, – sen plötsligt har det gått ett år och du har fortfarande kanske inte tagit steg som matchar det du vill uppnå. Hur känns det?

Vad är det du vill ha, vill göra, vill skapa, nå, leva? Hur när är du detta? och vad gör du AKTIVT för att nå dina drömmars mål? Din livsrutt. En bra fråga att starta veckan med.

With Love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *