Thank God it's Friday!

Äntligen fredag! Veckorna går ju så oerhört fort! Dagarna bara flyger iväg!

Man ska hinna vara med på utflykter med skolan, tvätttiden ska passas, nyttig mat ska lagas, semestern planeras, revisorn ska ha papper, Max ska på kalas och avslutningar och fan och hans moster…. och mitt i allt detta håller Paula Ternström, Christin Mellner och jag på att planera ett underhållnings-seminarium om kvinnors relation till mat, vikt, sin självbild och stress (hahaha snacka om att det finns mycket självupplevt att berätta om). Christin är ju forskare och har tagit fram ett antal vetenskapliga frågor som ska sammanställas till en enkät som medlemmar i 1,6 och 2, 6 ska svara på. Underlaget ska vi sedan sammanställa i sketchform för att med humorns hjälp skapa debatt och belysa detta oerhört viktiga ämne. Det ligger tjejer på anorexiavdelningarna som bara är en åtta nio år!!! Detta måste stoppas. Vi måste vakna upp och inse att vi faktiskt för över en problematik på våra döttrar (och söner med för den delen). Det känns oerhört angeläget att göra detta och just nu söker vi bidrag för att kunna resa ut i landet och ha denna föreställning. Hoppas vi får napp!

Njut nu av att det är fredag och glöm inte bort morsdag på söndag! Morsdag kommer från Ann Jarvis som 1908 i Philadelphia ville fira sin döda mor, firandet blev alla mödrars dag och en helgdag 1914. Traditionen spred sig till Europa och kom till Sverige 1919 och sen dess firar vi Mor. Fint! Grattis i förskott lilla mamma, världens finaste Britt-Marie!

Kram på er nu slutar min blogg vecka, men vi hörs säkert snart igen

Äntligen fredag!

Äntligen fredag!

Om Mi Ridell

Gör: Jag jobbar som skådespelerska, sångerska, textförfattare, föreläsare men framför allt är jag mamma till underbara Max 9 år. Intressen: Jag älskar att läsa (är en riktig bokmal), men är också road av inredning, personlig utveckling, mental träning och förstås av att vara min familj och leka med sonen. Hjärtefråga: Barn! Kontakt: www.mi.ridell.com
Det här inlägget postades i Okategoriserat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *