The grid

The grid?? Jag pratade med en av mina klienter förra veckan och lovade att jag skulle skriva om the grid i bloggen denna veckan, för hon tyckte det blev lättare att förstå/jobba med LOA när man såg det ur detta perspektivet. Detta är ett sätt att försöka förklara hur LOA och vår energi fungerar på ett väldigt basic sätt.

Så, The grid. Vad är det?? När man lyssnar på Ester Hicks som är en av mina många inspiratörer, så förklarar hon på ett väldigt enkelt och lättfattligt sätt, hur lagen om attraktion fungerar. Ur ett energiperspektiv. Du som läst min blogg ett tag vet att jag skriver om personlig utveckling genom LOA perspektivet vilket ger en fantastisk insikt om vårt bästa verktyg för att skapa vårt bästa liv.

Så, följ med mig nu: Allt skapas två gånger. Först i en vibrationell verklighet. Sen, efter tillräckligt mycket bejakande fokus – i vår fysiska verklighet. Allt du någonsin drömt om, tänkt på, önskat dig, fasat över, varit rädd för etc skapas – så fort du tänkt tanken V-I-B-R-A-T-I-O-N-E-L-L-T och hamnar i The grid – ”gridden”. Om du tänker dig själv och din fysiska verklighet i en ring i mitten och så ritar du en ring utanför den. Den yttre ringen är gridden. I den hamnar alltså alla dina tanke-raketer. Men för att få dem att manifesteras – alltså BLI något som du ser bevis för i din fysiska verklighet, så måste du ha tillräckligt mycket ”rätt” fokus, tillräckligt länge sammanhängande för att kunna dra över det till din inre ring, dvs Din verklighet. Om du tänker dig att när det ligger i ”Gridden” så sitter det förankrat där med en kraftig gummisnodd. Om du fokuserar tillräckligt på det för att få det att komma över kanten in i din fysiska verklighet, men inte tillräckligt mycket kraft, då- så fort du tappar fokus, så smackar den tillbaka in i ”Gridden” för gummibandet fortfarande inte ”smält” tillräckligt för att bli slappt och släppa motståndet.

Det kan t ex vara ngt du hett efterlängtat och jobbat på att manifestera som ÄNTLIGEN tar sig över kanten. Du njuter av att det kommit in i din fysiska verklighet. Njuter av att ha det i ditt liv. Tilliten och de positiva känslorna, övertygelsen, den positiva förvissningen att det ÄR DITT gör att gummisnodden tunnas ut och blir slapp och verkningslös. Så det stannar hos dig och du njuter och det blir en positiv rundgång som håller det kvar i den inre ringen. Men så plötsligt börjar du tvivla. Du kanske börjar bli rädd för att detta fantastiska ska tas ifrån dig. Du börjar förvänta dig fel saker. Oroa dig. Bete dig som om det kommer tas ifrån dig. Med tvivlet och oron växer kraften tillbaka i gummisnodden och till slut har den vitaliserat all sin kraft och drar det tillbaka över kanten in i ”gridden” och ut ur din fysiska verklighet.

Känner du igen det?

Så, även om allt skapas först vibrationellt,  så är det inte allt som blir manifesterat i din fysiska verklighet för du kan bara dra in det över linjen om du är tillräckligt fokuserad på det du vill dra in – eller absolut INTE vill dra in! För om du har kraftigt fokus på det du INTE vill ha, det du är rädd för etc så blir du en kraftfull magnet för att dra in DET över kanten. Varken universum, ditt undermedvetna eller ”Gridden” vet vad du EGENTLIGEN VILL, de registrerar bara vad du fokuserar på som hetast!

Kodorden är TVIVEL – och – ÖVERTYGELSE. Det du fokuserar på med övertygelse – drar du in och håller kvar. Det du fokuserar på med tvivel, dras tillbaka in i gridden. Det du inte fokuserar på alls, stannar kvar i gridden – så länge du inte fokuserar på det. De är rätt enkelt om man ser det på detta sättet. Tycker i alla fall jag:-)

Så hur kan du nu använda detta för att dra till dig dina önskade resultat? Jo, tänk igenom vad du VILL ha, fundera på HUR DU FOKUSERAT, TÄNKT OCH KÄNT gällande  detta hittills. Har du haft ett positivt, tillitsfullt, övertygat fokus på att det redan FINNS där i din vibrationella verklighet och därför MÅSTE även bli synligt i din fysiska verklighet om/när du har rätt fokus. Eftersom attraktionslagen inte har några undantag, utan alltid fungerar på samma sätt. Eller har du önskat det hett – men ur ett brist, tvivel och saknadsperspektiv vilket inte är det perspektiv som ”smälter” gummibandet – utan vitaliserar det åt fel håll. Detta är avgörande för oss alla att bli medvetna om. När man tänker på livet och våra resultat ur det här perspektivet, blir det oftast flera saker som direkt blir solklara varför de är som de är. Hoppas det kan hjälpa DIG till att komma till kalreh och till bukt med ngt som jagat dig alltför länge.

Lycka till! With Love/Lili

the grid

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing Digitalt smakprov

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram @inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om Attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *