The world is a book and she who stays at home reads only one page

Lina på läktaren

Hälsa. Jag ska tala om hälsa. Jag heter Lina Forss och jag är kall om händerna för jag har varit ute och gått över frusna åkrar i Wisconsin. Vinden blåste så att det gjorde ont i huvudet medan jag försökte hitta en cykelväg. Trekfabriken ligger nära, den som Lance Armstrong får sina vinnarcyklar ifrån. Jag har varit där, sett hans cyklar, känt av hans jävlaranamma. Lance Armstrong har vunnit mot cancer och Tour de France 7 gånger efter sin sjukdom och resten av tiden kämpar hans LiveStrong för att hjälpa andra sjuka. Kan han så kan jag åtminstone ge mig själv 30 minuter motion om dagen tänkte jag och traskade på. I husen runt om lös det. Flammande sken från teveapparater och ett helt land som såg amerikansk collegefotboll, Rose Bowl. På juldagen var vi på Staples Center i Los Angeles och såg Mästarnas Mästare i basket: Kobe Bryant och LeBron James. Folk drack öl och åt junk och satte fart mot sina bilar innan matchen ens var slut för att hemmalaget Lakers var usla. I LA finns det fler bilar än människor. I Wisconsin kan man köra drive-thru på banken.

Om Lina Forss

Namn: Lina Forss Gör: Författare Intresse: Få svar på allt. Hjärtefråga: Vad, vem, var, när, varför - men framförallt hur gör vi nu då? För ett år sedan skrev jag: "Tänk om 2020 helt bakvänt ger oss chansen att göra om och göra rätt". Hahahahaha, inte är jag klokare nu. Det jag däremot vet är att i princip varenda kotte på jorden tillbringat ett år med samma frågor i huvudet som sin nästa. Det borde vi kunna lära oss nåt av. Fotograf: Orlando G. Boström
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben, Forskning & Hälsa, Klubbnytt & 2,6 i media, Klubbnytt & 2,6 i media, Okategoriserade, Okategoriserat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *