Tisdagshälsa

Hej, jag heter Stina och kommer vara tisdagsbloggare här i fortsättningen. Att kommunicera (gärna skriva om) hälsa, mat och träning ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag är dietist och journalist.

Så när jag bloggar kommer det att handla om hälsa. Inte bara om vad vi äter och hur mycket vi tränar utan även om hur vi tänker och hur vi har det i övrigt, på alla plan, påverkar hur vi mår. Jag hoppas kunna inspirera till att se hälsa, mat och träning ur ett helhetsperspektiv. Jag vill också försöka motverka den trend av snabba lösningar och svart eller vitt-tänkande som finns idag i hälsodebatten (bara ordet kolhydrater väcker ju heta känslor…). Mat, hälsa och träning ska göra livet lättare, inte krångligare, tycker jag.

Just nu är jag gravid med mitt andra barn så det blir nog även en del gravidtips om mat och träning här på tisdagar framöver. Kanske även en del funderingar om hur man lättare får ihop livspussel i form av heltidsjobb, småbarnsliv och hundpromenader.

Annars, just nu längtar jag väldigt mycket efter det här:

Back Camera

 

 

Om Stina Nordqvist

Gör: Hälsokommunikatör, journalist och dietist. Intresse: Vara nära familj, vänner och min hund. Gillar också god mat, yoga och pilates. Och bra TV-serier! Hjärtefråga: Vad får oss att må bra? Hur vi kan maximera vår hälsa genom bra mat, träning, sömn, mindre stress och snälla tankar. Kontakt: nordqvist.stina@gmail.com och bloggen: http://stinaslillagrona.blogspot.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben, Forskning & Hälsa, Okategoriserat, Skönhet & Friskvård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *