Tjohoooo!!! Tillbaka i etern!

Kära läsare! Jag har lyst med min frånvaro i några veckor för jag har haft svårt att få tiden att räcka till. Skriver just nu, faktiskt rätt frenetiskt, på en E-kurs som bara växer medan jag skriver. Härligt, – men tidskrävande. Den här sommaren har jag faktiskt bara haft några enstaka hellediga dagar, där jag inte skrivit, men jag får skylla mig själv. Det är ju jag som håller i både taktpinne och roder.

Det är SÅ himla spännande att jobba med utvecklingsmaterial och jag har verkligen njutit av varenda stund jag suttit och skrivit. Den här veckan hoppas jag bli klar med kursen, för att nästa vecka börjar jag jobba igen:-) Kanske – om jag har tur, blir det en ledig helg!! Mina knappt 30 ”piloter” som håller på att testa kursmaterialet har även de jobbat idogt i sommar, fast med sin egen utveckling. Har fått lite löpande feedback och den lovar gott. Förhoppningsvis kommer E-kursen bli klar och kunna köpas genom min hemsida redan i höst. Det är i alla fall min ambition! Något SOM jag vet i alla fall, är att nästa Tjej grupputvecklings kurs drar igång den 17/8 i Stockholm, och det ska bli SÅ kul!!!

Man blir glad när man får såna här referenser:

” Med varm, positiv och professionell hand guidar Lili oss genom frågeställningar och tankegångar som jag har hört talas om, men inte tagit till mig förrän nu. Känns som att det är första gången en personlig utvecklingskurs faktiskt leder till en utveckling av mig som person.” Isa Wileen, VD/ägare Wisa Business Development AB
”Kursen är SÅ givande. En stor del i det hela är Lili som person med sin otroliga förmåga att inspirera. Inslaget med sång är helt underbart! Går alltid från kurstillfället full av energi och inser att det inte är så svårt att tänka ”rätt”. Den här kursen borde alla gå!” Helen Heed, Ägare, Heed&Heed/FWD Reklambyrå AB
”Insikterna jag fått om mina omedvetna negativa tankar, har stundom känts lite obehagliga, för jag har verkligen inte sett dem så tydligt innan. Så glad att jag gör det nu! Lilis sätt att föreläsa gör det enkelt att förstå hur vi med våra tankemönster kan nå dit vi kanske aldrig trott. Jag är helt övertygad att de verktyg jag lärt mig att använda kommer att hjälpa mig att driva mig och mitt företag till toppen.” Lena Brovall, VD/ägare Brovalls rum
 ”Vilken utveckling! Jag känner en enorm glädje och tacksamhet över att jag valde att gå kursen och att vara en del av mitt kraftteam. Lilis kurs Jag blir vad jag tänker är en fantastisk, inspirerande, glädjefylld, utmanande och tankeväckande resa. Jag har fått en massa nya verktyg, lärt mig nya sätt att använda och styra mina tankar och lärt mig byta fokus. Dessutom är boken ett riktigt uppslagsverk som jag alltid kommer bära nära mitt hjärta! Lili – Du är fantastisk!” Eva Daniels, Massageterapeut & Kinesolog/ Eva Daniels kroppsrehabilitering

Vill DU skapa något mer än det som är, så maila mig för mer information! lili@liliost.se

Hoppas din sommar varit – och fortfarande ÄR fantastisk! Och att du fått ladda batterierna för att ta dig an hösten med stor härlig aptit! Just nu har jag just avslutat ett av kapitlen i min E-kurs som handlar om hur man förhåller sig till sina måsten och den dagliga logistiken. Otroligt spännande kapitel som med ALL säkerhet kommer skapa ett pärlband med AHA-upplevelser för kursdeltagaren. Vilket leder mig till veckans fråga som jag kan rekommendera dig att bli medveten om: Hur är DIN känsla gällande detta område? Hur mycket frustration hänger ihop med dina dagliga göranden? Hur ofta känner du dig i tidsnöd? Hur ofta blir du frustrerad över att du inte hunnit göra det du föresatt dig? Hur ofta blir du frustrerad över att folk och situationer runtomkring stjälper din planering? De här sakerna kan vi påverka till en viss del, men självklart inte till 100%, vilket gör det väldigt viktigt att vi blir medvetna om hur vi förhåller oss till det, – känslomässigt! Varför? Jo, eftersom Attraktionslagen fungerar lika – attraherar – lika. Och för att det är våra känslor som skapar vår magnet. Det är våra känslor som avgör på vilken frekvens vi sänder och därmed också drar till oss det som liknar. Jag kan ge dig en mycket viktig ledtråd i detta pussel. Positiva känslor och negativa känslor ligger inte på samma frekvens och sänder! Vilket innebär, att om du går omkring dagligen med en massa måste, borde – och logistikfrustration, jobbar du på en låg negativ frekvens, där inga positiva resultat kommer hitta dig… Bli en tankedetektiv, – när du känner en jobbig känsla i magen, behöver du byta tanke. Till en tanke som leder dig i en positiv riktning. Till en tanke som ger en bättre känsla i magen. För Attraktionslagen bryr sig inte om, förstår inte och har ingen empati med varför vi känner en jobbig känsla. Den bara svarar på den energifrekvens vi sänder. Bestäm dig för att göra hösten till den bästa hösten i mannaminne! Ta kommando!

With love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *