Obeskrivlig glädje i Sydafrika!

Vi är 32  medlemmar som är med på Resan till Sydafrika där Star for Life inviger en ny skola med en ny utbildning med hälsa, wellnessentreprenörer och hjälp att gå vidare till universitet. Den heter Cwakeme school och ligger i KwaZulu/Natal.

Stämningen här är helt obeskrivlig. Ord som fantastiskt och underbart räcker inte till.  Sammanlagt är vi över 500 personer som befinner oss här borta i denna östra provins i Sydafrika för att närvara vid invigningen. Politiker, investerare, vi från 1,6, svenska tidningar,  Star for Lifes grundare entreprenören Dan Olofsson och hans hustru Christin, Måns Zelmerlöf, Molly Sandén, Triple & Touch Carl Jan Granqvist, The Real Group och många andra. Bara från Sverige kommer mer än 300 personer för att delta i denna toppstämning och glädjestund!

Våra medlemmar har nu fått en inblick i Star for Life’s verksamhet och bl a besökt en workshop för att se hur coachen jobbar med eleverna. Eftersom vi bor precis utanför en av landets bästa nationalparker passar vi på att tillbringa en heldag åt att leta efter ”The Big 5” och tillbringa en dag i naturreservatet Cape Vidal innan vi åker vidare med flyg till Kapstaden där vi bl a besöker Robben Island, kåkstäderna, vindistrikten och inte minst Star for Life dagen som äger rum den 27 februari.

Alexandra

_DSC888sydafrika2

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *