Vad är DIN attityd till…..

Fredag och lördag denna vecka ska jag jobba som moderator under ett av programinslagen på Attitude Sthlm mässan på Nacka strand och kommer finnas i det kvinnliga nätverket 2BIZ lounge, där jag finns tillgänglig för frågor gällande mitt område, gör kortföreläsningar och signerar min bok. Jag ska driva en halvtimmes inspirationspanel från stora scenen där ämnet attityd, kommer varvas med min musik.

Frågan om attityd är stor. Långt större än de flesta ger den utrymme för att vara. Attityd är inte bara hur man beter sig mot sina medmänniskor. Många sammankopplar ordet attityd med att ngn har en dålig attityd på ett eller annat sätt, vilket absolut inte är fallet, men som ordet ändå ofta tolkas som. Det är definitivt inte andemeningen med Attitude Sthlm. Där pratar man mer om Attitude, som den attityd man sätter genom vad man kommunicerar genom sitt yttre, eftersom det är en modemässa. Att inspirera människor att våga att HA en personlig attityd till sig själv och till hur de väljer att ta sig an livet. Och låta det märkas genom sin klädstil.

Det vi vill belysa från både scenen och i loungen, är hur viktig attityden till livet, till vem vi vill vara, till lusten, till våra kroppar, vårt utseende, till inredning, till oss själva, till maten vi äter, till våra tankar, känslor och vårt handlande är. Det är vår attityd till saker och ting som avgör vårt prioriterande och vårt handlande.  Det är vår attityd till våra valda sanningar som avgör om vi tror att vi kan eller tror att vi inte kan. Att vi törs eller inte törs.

Vad har DU för attityd till dig själv t ex? Hur SER du dig? Hur UPPFATTAR du dig själv? Med vilken ATTITYD MÖTER du dig själv? Med vilken attityd möter du din omgivning? Med vilken attityd möter du dem du inte känner? Med vilken attityd tar du dig an utmaningar? Med vilken attityd möter du andras framgång? Med vilken attityd möter du din egen? Med vilken attityd tar du dig an dagen? Med vilken attityd tar du dig an LIVET??

Vad förväntar du dig – av dig? Att välja din attityd som personligt varumärke och att välja din attityd till livet, är viktiga val som du har allt att vinna på att verkligen GÖRA. Det är dessutom ett val du behöver göra igen och igen och igen, för precis som självbilden och tandborstningen – så är det en färskvara som dagligen behöver förnyas. Du är varken mer eller mindre, sämre eller bättre, större eller mindre än attityden du hade i ditt senaste möte. Eller den attityden med vilken du mötte din senaste situation. En bra sak att ha med sig i tankebagaget…

Kom och ta del av allt vad som finns att uppleva på Attitude STHLM mässan 28-29/11 på Nacka Strand. Kom och lyssna på vår inspirationspanel och få tankeinspiration. Möt oss i 2BIZ loungen både före och efter vårt 30 minuters program. Ta ett glas cava i Maria Montazamibaren, möt inspirationspanelen live,  inredningsexperten Lulu Carter, mat- och hälsoinspiratören Mita Magnusson, Tina Hagelin som driver sex&lustbutiken Pistill, Marlene Gustavsson från harmoniska hormoner som lär oss att göra gröna drinkar, ”Fillersdrottningen” Anna Tenstam, VD på E Stelle, delar av team Ego Queen – Emelie Nixon tandblekningsexpert och Annica Rosén; VD och grundare till Ego Queen tillika tarot konsult samt många fler intressanta, karismatiska och kompetenta kvinnor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Väl mött!

With love/Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing Digitalt smakprov

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram @inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om Attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

BOK REFERENSER:

Boken om hur jag kan förändra mitt liv med hjälp av mina tankar är häpnadsväckande inspirerande. 
Det är något i Lili Östs ton som tar mig in till kärnan och föder en stark känsla av hopp. Jo, jag KAN fixa mitt liv så att jag får mer av det jag vill ha. Boken känns som en följeslagare på denna hisnande väg. 
Anna Geiden, Journalist och radiopratare
 
Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja
att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner
Christina Lewander
 
Tusen tack för att du, genom din bok, gav mig det jag behövde under sommaren
Jag har läst din bok i sommar och jag tycker jätte mycket om den. Den kommer att ligga på mitt nattygsbord och bli läst i lite då och då. Den gav mig massor av inspiration och tankar. Jag har läst massor av “självutvecklande böcker”. Allt från “Tänk rätt bli framgångsrik”, “The magic of thinking big”, Carnegies böcker och naturligtvis “The Secret”. Din bok står sig väldigt bra i den konkurrensen.
Ann-Marie Frendin
 
Väl värd att läsa!
Lili´s Bok ”Jag blir vad jag tänker” är en mycket varm, tydlig bok om attraktionskraften vi har inom oss om vi bara ger oss chansen. Hon ger många bra ”verktyg” att använda när vi vill ha mer energi eller hjälp är vi mår dåligt av olika anledningar. Övningarna/frågeställningarna ger många aha-upplevelser. Lili själv är en mycket varm och inspirerande kvinna som ärligt vill att vi ska vara Lyckliga och må bra vilket vi alla är värda. Tack Lili!
Ann-Britt
 
Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv!
Både på mig och min omgivning! Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare – med helt andra glasögon. Tack!
Sofia Andersson
 
Vi får den verklighet vi regisserar
Att jag blir vad jag tänker, är en sanning alla tillämpar men få inser. Vi får den verklighet vi regisserar, vi når de gränser av vår förmåga vi själva sätter. Lili tar med oss i en spännande resa i insiktens värld, där vi på ett enkelt sätt får möjligheten att göra uppföljningen av vår livsfilm till en publiksuccé, kassako och framgångssaga.
Marko Latva-Nevala, cert. Mental trainer master

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *