Vad kan vara viktigare än en god hälsa!

Filmen Bright Star som vi visade för medlemmar och nära och kära till 1.6 och 2.6  miljonerklubben ärr en underbart vacker romantisk historia om poeten John Keats. En vacker kärleks saga i ljuvliga miljöer. Ett sådant vackert foto tror jag nästan aldrig jag har sett förut på film. Kärlekssagan är poetisk och förunderligt skön på alla sätt, den berörde mig starkt.

Under kvällen signerade vi kalendrar och böcker och det är ju fantastiskt roligt att så många köper vår Kalender och kokbok när man får veta vad pengarna går till – forskning om kvinnors hälsa. Centrum för genusmedicins chef, professorn och kardiologen Karin Schenck Gustafsson var på plats och signerade tillsammans med Lill Lindfors och vår psykolog Gabriella Svanberg . Flera av kalenderkvinnorna hade fått förhinder i det ymniga snöfallet. Stockholm befann sig i ett rejält trafikkaos! Det hindrade inte oss som kunde från att njuta av en härlig filmkväll, och ett trevligt mingel.

Sinnenas Mat, vår kokbok har blivit nominerad till en internationell kokbokstävling, Global Cook Book Award, som går av stapeln i Paris den 12 februari. Håll tummarna!

Kalendrarna säljs ju till förmån för Centrum för Genusmedicin. Många ler igenkännande när vi som i lördags stod och signerade i Sturegallerian. Camilla Läckberg, Åsa Villbäck och jag, assisterade av Eva P.K. Men andra ser besvärade ut och tittar åt andra hållet när man berättar om syftet. Konstigt, hur människor reagerar så olika! Vad kan vara viktigare än en god hälsa – för alla!

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *