Vad vill du ha varje dag?

Livet.
Det är ju här och nu.
Ja, jag har superhöga mål. Ja, jag strävar till dom varje dag. Ja, jag längtar ibland så jag blir tokig på att få komma dit.
Men samtidigt.

Mitt liv är ju här och nu.
Jag har bestämt mig idag för att inte vänta med det jag älskar.
Att ta en timmes promenad när solen skiner tidigt på morgonen för att ha tid att komma ner till vattnet och den härliga ängen och skogen i närheten av där jag bor.
DET ska jag fortsätta göra så ofta jag bara kan.
Och då ska jag ta kampen mot hjärnan som har fått för sig att det enda som betyder nåt för att komma framåt är att sitta vid datorn och telefonen.

Jag tror på ett liv där balansen är total mellan inre och yttre jobb och njutning.
Det är då. Då jag kommer nå mina mål.

Vad vill och behöver du ha i ditt liv varje dag?
Se till att ge dig det.

Nu.

i

Om Ina Forsberg

Namn: Ina Forsberg Gör: Sångerska, artist, radiopratare Intresse: När musiken blev mitt yrke blev mitt största fritidsintresse mina vänner och min familj. Älskar att umgås! Det är livet. Hjärtefråga: Unga kvinnor. Att stötta, ge kärlek och få oss att tillsammans kunna släppa föreställningar som tar energi från livet. Det visste du inte om mig: Att jag kryper upp hos mina nära och älskar att sitta i knä som när jag var liten. Kontakt: ina.forsberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *