Välkommen till mitt Wellness Webinar

IMG_5589

Välkommen till mitt Wellness Webinar (föredrag online)

Wellness är mitt ämne här på 2.6 miljonerklubbens blogg. Vad är då wellness? För mig personligen handlar det om kunskap. Den kunskap om hälsa som jag och du behöver individuellt för att ta hand om oss själva på bästa sätt.

Därför brinner jag extra mycket för 1.6 & 2.6 miljonerklubben som verkar för att sprida kunskap och bättre livskvalitet för alla kvinnor runt om i Sverige och hela världen. Visste du att det nu finns systerföreningar i bl.a. Tyskland, Danmark, Norge och Finland?! Goda krafter sprider sig och det är en ära att få vara ambassadör som jag nu varit sedan 2008.

Min wellness handlar om 8 vägar till bättre balans med hjälp av yoga, pilates, meditation, ayurveda, träning, mat, spa och dans. Söndag den 11 januari hade jag premiär på min nya utbildningsdag och konceptet Wellnessguide på fritiden, vilket innebär att sprida wellness både för sig själv och sin omgivning. Som wellnessguide sprider vi även information om 1.6 & 2.6 miljonerklubbens arbete.

Den nya digitala världen gör det möjlighet att även föreläsa online. Därför vill jag passa på att bjuda in dig som är medlem att delta i årets första Wellness Webinar helt utan kostnad. Det är som att gå på föreläsning men du behöver bara klicka på länken i det mejl du får när du har registrerat dig och delta hemifrån!

Föreläsning: Om wellness 

Tid: Onsdag den 28 januari kl. 19.00 – 20.00

Du kan titta på föredraget direkt från din mobil, ipad eller dator. Du kan chatta direkt online under föredraget med andra deltagare, ställa frågor till mig samt ladda ner en gratis E-bok som ingår i föredraget. Du kommer inte att synas eller höras för andra deltagare så du kan lugnt sätta dig rätt till rätta och njuta av en skön wellness-stund tillsammans.

Missa inte premiären av mitt första Welllness Webinar.

Klicka på denna länk för att registrera dig utan kostnad.

Trevlig helg!

Om Annette Lefterow

Gör: Driver företaget Wellness by Lefterow Intresse: Leva fullt ut, här och nu. Om bloggen: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness-och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Nu presenterar vi en ny blogg/vlogg där hon testar allt inom hälsa, nya trender, hälsomat, spa och produkter. Här på bloggen kan du ta del av hennes bästa tips och recensioner. Kontakt: www.lefterow.com eller annette@lefterow.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *