Välkomna i eftermiddag!

Idag är det äntligen dags för vårt stora höstseminarium i Stockholm. Vi samlas på Maxinteatern vid Karlaplan kl 16 och under fem timmar blir det intressanta föredrag, mat, mingel och underhållning av Nanne Grönwall.

I år har vi tema synen, ett område som verkligen intresserar och engagerar våra medlemmar. Hur långt har forskningen kommit i behandlingen av våra vanligaste ögonsjukdomar, hur märker man att man har åldersförändringar i gula fläcken och vad finns att göra åt det? är frågor som tas upp. Likaså hälsan i tarmen, betydligt viktigare än vad många tror. Nu senast kom forskningsrapporter om kopplingen mellan Parkinson och tarmen.

Efter förtäring fortsätter vi att prata om psykisk ohälsa och demens innan Magdalena Ribbing föreläser om kvinnlig höghet och fägring och operasångerskan Charlotta Huldt-Ramberg avslutar kvällen med lite showtime.

Varmt välkomna alla. Anmäl er genom att klicka här!

Alexandra

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *