Världens bästa övning till folket!

Det är dags att lämna över stafettpinnen till nästa bloggare imorrn.
Men innan det! Det är dags för en härlig söndag! Jag älskar känslan av att jag blandar jobb och ledighet. Jag har ju bestämt mig för att nå toppen med mitt artisteri. Top of the top, med mitt team. Och det betyder att jobbet aldrig sover egentligen.
Att vara en kreativ människa (vilket jag egentligen tror att alla människor är) betyder att idéerna poppar upp och inspirationen kommer precis när som helst. Mitt i ett gig, mitt i ett toa-besök, under ett samtal, under en film, på en promenad. Och när inspirationen och de där riktigt bra idéerna kommer då gäller det att agera. Känna inspirationen som sköljer över en och använda sig av inspirationen för att få flow och agera på idéerna. Snart kommer hjärnan ta över och börja analysera: Är det verkligen möjligt att genomföra de här idéerna? Finns ekonomin? Finns det tid? Kan JAG verkligen göra det här? Och OM sedan svaret skulle vara negativt då har du satt igång hjärnan i en nedåtgående spiral: Nej just det, jag har ju inga pengar, eller tid för den delen och det skulle säkert inte vara så underbart att nå det där målet ändå… Och sen när du själv matat dig med negativa tankar, då går du till en av dina vänner eller någon i din familj och tänker: De kommer peppa mig! Du berättar idén och människan mittemot dig tycker du är ännu knäppare än dig egen hjärna och säger: Men hurrö! Du har ju varken pengar eller tid till det där. Och hur ska DU lyckas med det? Du har ju inte några skills inom det där området!?
Och där har du det nu. Svart på vitt. Hur en fantastisk idé, som skulle kunna ge dig och hela världen fantastiska upplevelser, gradvis nedgraderar sig till en riktig skit-idé som antagligen skulle förstöra ditt liv, genom att ta några timmar extra och sätta din ekonomiska trygghet på spel. Just like that.
Men NU, mina damer och herrar, tänker jag vara en total motpool till allt detta.
DU kan göra precis vad du vill. Hur stort eller litet det än må vara. Det du behöver göra är att ta din idé, skita fullständigt (ursäkta mitt språk) hur du ska nå dit och börja med att skriva ner den. Du har alltså nu tagit en dröm och gjort den till ett mål. Enkelt va? 🙂
Steg 2: Skriv ner hur det ser ut runt omkring dig när du har nått det här målet. Hur mår du? Är du lycklig? I extas? Gråter du glädje-tårar? Beskriv så noggrant du kan, i detalj.
Läs nu det du skrivit varje morgon och varje kväll. Gör det till en ritual.
Steg 3. Steg för steg, en dag i taget, tittar du på ditt mål rent krasst och frågar dig själv: Vad behöver jag för att nå dit? Vilka resurser? Är det ett eget gott självförtroende? Pengar? Hur mycket pengar? Kontakter? Vad för kontakter?
Steg 4. När du sedan har listat ut vad du behöver för att nå ditt mål. Börja då skriva ned hur du ska få de resurser du behöver för att nå DITT mål. Behöver du ta ett lån? Behöver du mod för att ringa ett obehagligt samtal för att få kontakten in på rätt ställe?
Steg 5. Sen tittar du på det du behöver göra för att nå ditt mål. Hur känns det? Läskigt? Ok. Då tänker du så här: VAD ÄR DET ABSOLUT VÄRSTA SOM KAN HÄNDA OM DU GÖR DET DÄR? Du kommer med största sannolikhet vara rädd för att få ett nej eller bli otrevligt bemött. Jag vågar påstå att det du ska göra inte utgör någon som helst fara för ditt liv. Har jag rätt? Då så.
Steg 6. Då är det bara att göra det. (obehagligt) Gör det igen. (mindre obehagligt) Gör det igen. (inte så farligt) Gör det om en gång till. (känns ganska ok) Gör det igen, (börjar förstå principen med att bara köra) gör det igen (bryr dig inte så mycket om vad människor ska tycka eftersom du vet var du är på väg), gör det ändå till du får som du vill. Det är precis så ALLA människor som har lyckats uppnå sina mål har lyckats.
Du behöver arbeta upp en aldrig sinande källa att fortsätta eftersom du vet att du kommer få det du vill ha i slutändan. OBS! Detta är inget man föds med. Detta är något man jobbar sig till. OBS!
Steg 7. Gör det igen.
Steg 8. Gör det igen.
Steg 9. Känn dig jädrigt nöjd för att du tar dig framåt och börjar få framgång.
Steg 10. Lev din dröm och ditt mål. FIRA så som du anser bäst!

Och kom för Guds skull ihåg: ALLA som påverkar dig negativt genom att säga nedsättande och opeppande saker har själva inga mål och därmed släppt sina drömmar. Låt dem leva ett drömlöst liv om de vill. Det är deras ensak. DU har däremot valt ett annat liv. Så tacka för deras inputs och avsluta diskussionen. Direkt. Hej då icke-drömmare. Välkommen drömmare!
Mitt mål är att vara världsartist årsskiftet 2013/2014. Ser fram mot att få dela min musik och mina budskap med er då och dela resan med er!
Det ni!
See you out there dreamers!
iNA

Om Ina Forsberg

Namn: Ina Forsberg Gör: Sångerska, artist, radiopratare Intresse: När musiken blev mitt yrke blev mitt största fritidsintresse mina vänner och min familj. Älskar att umgås! Det är livet. Hjärtefråga: Unga kvinnor. Att stötta, ge kärlek och få oss att tillsammans kunna släppa föreställningar som tar energi från livet. Det visste du inte om mig: Att jag kryper upp hos mina nära och älskar att sitta i knä som när jag var liten. Kontakt: ina.forsberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *