Vi är en förening för alla, och ni är alla välkomna till Bio Rio!

Vilket ljuvligt vinterlandskap, minus 7 grader och gnistrande snö under gatuljusen när

Vilket ljuvligt vinterlandskap vi har fått!

Pricken och jag promenerar på kvällen. Upplyft av musik går jag som på moln. Jag fick uppleva Gustavo Dudamel, chilensk dirigent, för Göteborgs symfoniker, i konserthuset! Lycka!! Att live få njuta av en sådan orkester – det är fantastiskt tycker jag. Jag kan inte säga det nog många gånger, musik är hälsa för mig.

Helgen fortsätter med Kalendersignering. Det ger perspektiv på tillvaron. Många kommer fram och tackar för det arbete vi gör för kvinnors hälsa.

Andra – tittar bort men jag tror att det bottnar i osäkerhet och inte tillräcklig information om att vi är en förening för alla. Vi bryr oss om allt som rör kvinnans hälsa. Den mentala, den fysiska och att allt hänger ihop. Holistiskt, det är så viktigt.

På måndag visas MatDesperat om kvinnor självbild och förhållande till mat här i Stockholm och på tisdag kommer vår 2,6 medlem Bea Szenfeld och talar om mode och Gunilla Eldh om hur hjärnan styr det vi äter, varför vi blir tjocka. På Bio Rio på Söder i Stockholm. Ni är alla välkomna kl 18.30.

Alexandra

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *