Vi är så aktiva i vårt avlånga land!

Vi mötte våren i Visby, Karin Schenck-Gustafsson, Harriet och jag. Vi flög dit för att hålla vårt seminarium på Wisby Hotel med supé efteråt på Residenset hos landshövdingen, Cecilia Schelin-Seidegård. Det blev tidigt fullbokat, men det gick tyvärr inte att få plats med fler än 120 gäster hos landshövdingen. Länsförsäkringar Gotland var vår samarbetspartner och vi fick ta emot idel lovord efteråt för en mycket lyckad kväll.

Kvinnohjärtat stod i fokus–och med både Karin och en kardiolog som arbetar i Visby, Linda Jacobsson som berättade om hjärtsvikt och hjärtklappning, kände vi oss både lugnare och klokare efteråt.

Underhöll gjorde ”Allt eller intet”, en musikal som gör succé i Visby och nog snart tar fastlandet också med storm! Vi fick se och höra valda delar förstås.

I Gävle blev Marie Mian väl mottagen när hon berättade om 1.6 miljonerklubben på Högskolan där och i Västerås där man hade Woman in red.

Så vi är aktiva runt om i vårt långa land!

PS, jag såg snödroppar på Gotland.

Alexandra

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *