vi kan inte tvinga en blomma att blomstra

vi kan bara ge den de bästa förutsättningar.

På samma sätt som vi kan ge en blomma ljus, vatten och näring, kan vi enbart ge oss själva de bästa förutsättningarna för att må bra. Vi har alla svåra skeden vi måste ta oss igenom.

Vi kan nog alla förnuftsmässigt inse vikten av näring, men vad stoppar vi egentligen i oss? För att vidga min kännedom inom detta område testade jag på det här med detox.

morgonen inleddes med att skrapa tungan och smörja in kroppen med mandelolja.

sedan hämtades matpaket för dagen innehållande en mängd nyttigheter.

extremt nyttigt

Kanske var detta med detox i nyttigaste laget för egen del, men det var en god erfarenhet och jag bär med mig flera insikter. Jag inser vad kaffeberoende innebär och bugar mig  ödmjukast för alla som försöker att avgifta sig. Jag insåg hur mycket vi påverkas av vår kost och fick en ökad nyfikenhet på immunförsvarets påverkan av olika näringsämnen.

The cleanse skulle drickas dagligen och sägs ha en utrensande effekt:

en mixad citron (enbart gula delen av skalet borttaget), en liter vatten, en matsked lönnsirap och fyra kryddnejlikor.

Näring från naturen kan inte vara fel.

/Gabriella

Om Gabriella Svanberg

Gör: Hej vänner! Jag heter Gabriella. Jag skriver här i egenskap av att jag är neuropsykolog, men är också mamma till tre fantastiska barn och medmänniska. Under mina 20 år som psykolog har jag fått möjlighet att träffa många fina människor och också fått en bild av vad vi på olika sätt tampas med i livet. Jag har specialiserat mig och forskat inom neuropsykologi och är fascinerad av hjärnan och det jag vill dela med er är mina tankar och reflektioner. Mina tankar och reflektioner om det jag ser via mitt jobb och via min vardag som gör att vi mår som vi mår och gör som vi gör. Jag har jobbat inom psykiatri, inom missbruksvård, inom ungdomsvård och inom företagshälsovård. Ena dagen jobbar jag med människor som inte har tak över huvudet och nästa dag med människor som känner en tomhet av sitt överflöd. Jag inser att rikedom, harmoni och lycka är något vi skapar inom oss själva. Kontakt: gabriella.svanberg@gmail.com
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben, Okategoriserade, Skönhet & Friskvård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *