Vi måste jobba för att må så bra vi bara kan!

Psykisk hälsa, att må väl och att vara i balans blir allt svårare i vårt samhälle. Stress från alla håll och kanter, press även från en själv på sig själv att duga och räcka till – det är verkligen inte lätt att leva upp till balans i dagens tuffa samhällsklimat. Det viktigaste för att individen, familjen, ja faktiskt för att hela samhället ska fungera är att vi kan vara friska och må väl. Fler och fler har utmattningssymptom och är sjukskrivna pga stress och allt som följer i spåren därefter. Koncentrationssvårigheter, ångest, depressioner mm. Vi vill arbeta för att det stigma som råder om just psykisk ohälsa försvinner. Att vi ska våga prata om- och söka hjälp i tid för dessa symptom. Kunskap är alltid viktig, inte minst när det kommer till dessa ämnen.

Den 9:e okt på Maximteatern, i samarbete med Psykiatrifonden, kommer vi att få njuta av såväl musikalisk underhållning på scenen utav Lisa Nilsson, operatrion Divine och Nanne Grönvall samt lyssna till korta föredrag av karismatiska experter inom psykisk ohälsa.

Läs mer om kvällen HÄR: Mental Health Day

Kom och delta Du också! Sprid eventet till dina vänner! Vi ses d 9:e okt på Maxim!

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *