Vi ses på Hälsodagen!

Hoppas ni har haft en skön, rolig och avkopplande sommar oavsett om ni har rest ut i världen, varit i somarstugan eller tagit det lugnt hemma. Själv har jag njutit av den svenska sommaren i skärgården, på Öland och Gotland – både ledig, i sällskap med vänner  och i kombination med aktiviteter för 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Nu ser jag fram emot en spännade och rolig höst där det som dyker upp först hos oss på 1,6 & 2,6 miljonerklubben är Hälsodagen – en rikstäckande turné med fokus på rörelseglädje för hela familjen! Allt är gratis. Och just DU, din familj och dina vänner är varmt välkomna!

Hälsodagen bjuder på kostnadsfria hälsoaktiviteter för alla åldrar. I Stockholm håller vi till på Djurgården den 4 september med flera aktiviteter, här kan du få gratis spa-behandling i vårt pop up spa, vaccinera dig mot TBE, lära dig mer om första hjälpen och hjärt-lungräddning och få tips av personliga tränare och läkare medan barnen kan träna cirkusträning med Cirkus Scott, få träffa Babblarna, hoppa i hopptält och prova yoga. Ett stort mål med dagen är att slå rekord i familjeyoga – hjälp oss och delta du också!

Vi har liknande upplägg i övriga städer runt om i Sverige, Linköping, Uppsala, Västerås, Örebro, Helsingborg och Malmö. Här hittar du datum och mer information.

Välkommen och hoppas vi ses!

I väntan på Hälsodagen vill jag tipsa er alla om människorättsjuristen Parul Sharmas sommarprat. Vi på 1,6 & 2,6 miljonerklubben har haft glädje att samarbeta med Parul under en längre tid tillsammans med Hand in Hand Sweden. Sedan vårt gemensamma Almedalsseminarium är vi även stolta över att få välkomna henne som ny 2,6-ambassadör. Lyssna på kloka Parul Sharma här.

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *