Vilken framgång vår Författarkryssning blev

Roligast var David Lagercrantz som bjöd in oss att ta del av hans arbete med boken om Zlatan. Och meste poeten och skrönaberättaren var Lars Berghagen, som även spelade munspel och drog igång instant allsång på 2 sekunder med ”Han tog av sig sin kavaj, kasta av sig båda skorna”, alla sjöng med.

Diktdeklamation och underhållande anekdoter trollband oss, Nina Lekander visade stor humor med sin Häst och män-jämförelse. Anna Jansson berättade om sin bana som sjuksköterska och det hade hon gemensamt med Felicia Feldt.

Anna gjorde ett dessutom ett upprop angående att vi, medan vi lever, måste tala med varandra om vi vill donera våra organ. Detta kan ju rädda liv!

Förutom thrillers skriver Anna barndetektivböcker också.

Felicia, en sympatisk kvinna, trebarnsmor och i karriären, berättade om sin uppväx och vad som fick henen att vilja skriva boken ”Felicia försvann” om sin mamma Anna Wahlgren för att själv kunna gå vidare med sitt liv. Det är som att göra upp med uppväxttiden, men hoppfull inför framtiden.

Historiske författaren Christopher O´Reagan, kännare av 1700-talets Stockholm och expert på Gustav III tid, berättar nu i sin bok om tiden efter Gustavs död. Han passar på att avliva myten om den effeminerade konungen med ljus röst och läppstift som ju faktiskt talade båda svenska och franska. Han var även en föregångsman inom inrikespolitiken, för demokratisering.

Susanne Fellbrink underhöll och Katarina Fallholm bjöd på skönsång och fick oss att dansa disco innan middagen!

Monika Ahlberg presenterade sin bok Vardagsmat och så pratade vi mycket om Vår egen bok Livspusslet. Hur viktigt det är att vi tar pauser, att vi har återhämtning. Men att många, som Monika, mår bra av att ha mycket på gång samtidigt! Det har vi gemensamt.

Alexandra

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *