Vilken vecka!!

Dessa dagar i Visby, när så många möts pratar och tar upp ämnen från alla olika vinklar, är alltid oerhört givande och intressanta. Alla möten vi får vara med om, och miljöer, debatter och paneler där vi får möjlighet att sprida vårt viktiga budskap: kvinnors hälsa. Det är hektiska och intensiva dygn och nu när jag får lite återhämtningstid att smälta alla intryck blir jag varm i hjärtat när jag ser tillbaka på alla som engagerat sig och ställt upp så mycket för oss och alla kvinnor där ute. Tillsammans är vi starka! Det får vi inte glömma och vi måste fortsätta på alla sätt vi kan att jobba för jämlikhet inom samhället. Här ett axplock ur min och 1.6 Miljonerklubbens vecka här i Almedalen.

 

I soffan hos News 55 med Artur Ringart där vi pratade om hur pensionärer speglas i media och i reklam. Fredrick Malmberg, chef Nyheterna Tv 4, Erik Blix P4, Alexandra Charles, 1,6&2,6 miljonerklubben, John Mellkvist, Mindmakers PR, Artur Ringart.

 

En annan dag pratade vi om hur nya mötesplatser öppnar upp för svensk arbetsmarknad och vikten av att dra nytta av den mångfald samhället i stort består av. Detta gjorde vi hos Swedavia Airports bland annat tillsammans med deras vd Jonas Abrahamsson.

Det är alltid värdefullt att få exponering så när hårt jobb ger resultat, som här när vi får vara med och prata hos SVT om äldrevård, då blir vi väldigt glada! Det är på det här sättet vi kan sprida information och få upp ögon och öron för det vi står för.

Båten M/S Sigrid var platsen för ytterligare ett viktigt och välbesökt seminarium vi var med och ordnade. Temat var Hormoner och hur de påverkar oss och även hur jämlik vår vård på riktigt är samt att det är hög tid att bryta tystnaden kring ”dolda” kvinnosjukdomar.

M/S Sigrid-teamet uppställt efter en lyckad och intressant dag! Ingvor Farinotte, Alexandra, Helena Kopp Kallner, Karin Schenk-Gustafson, Ulrika Johannesson, Kristina Gemzell Danielsson, Daniel Forslund och Anna Starbrink.

Givetvis var vi också, enligt tradition, i Landshövdingens Trädgård en eftermiddag.

Här ser vi duktiga Anne Marie Wenthzel, Katarina Hultling och Jessica Martinsson i Landshövdingens trädgård.

Alexandra Charles, Kristina Gemzell Danielssson, Anne Kihlgren och Helena Richardsson i Landshövdingens Trädgård där Gotlands Landshövding Cecilia Schelin Seidegård pratade med bland andra Alexandra på scenen.

Vi nätverkar och bjuder också in till bland annat Hjärtgolfen, här på Gotland gick den av stapeln på Kronholmens GK och några utav de duktiga spelarna ser ni här.

Mikael och Annika Rydberg tillsammans med Karin Schenck Gustafsson och mig själv.

Och här ser i golftävlingens fina vinnarpar! Rolf och Mia Engström som tog hem segern med sina 41 poäng. Tack vackra Visby och alla som hjälpt till den här veckan! Jag önskar er en fin sommar!

Harriet Gillberg , Lillemor Carlsson, Monika Carlsson, Alexandra Charles och Karin Hedberg. Utan teamet, inget Almedalen!

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *