Wellnessresa till Sirmione vid Garda Sjön i sköna maj.

IMG_0596

Wellnessresa till Sirmione vid Garda Sjön i Italien den 5 – 10 maj 2015.

Följ med mig till platsen som personifierar wellness, spa och passion. I Sirmione vid Garda Sjön i Italien vilar och väntar en harmoni, mystik och idyll som ger dig det bästa av Italien.

Vi bor i den historiska kärnan av Sirmione, innanför stadsportarna som omsluter små gator, gränder och promenadstråk längs vattnet som alltid är blåare än blått.

Sirmione är en klassisk kurort och här njuter vi det bästa av spa, modern design likväl som naturliga källor i Garda Sjön.

Vi gör en dagsutflykt till Venedig för en historisk wellnesswalk genom gränder och över broar. Vi tar en paus och åker båt genom kanalen och under Rialtobron.

Vi gör även en dagsutflykt till romantikens Verona med en wellnesswalk till Julias balkong och beskådar Veronas stora arena för musik och opera.

Med båt tar vi oss runt på Garda Sjön och besöker andra små pärlor.

Sirmione, Verona, Venedig, Garda Sjön, Spa, Yoga, Pilates, Meditation, Yogalates, Dans, Kultur, Historik med allt och himlen därtill…

Sirmione är platsen där mitt hjärta bor. Hit återkommer jag så ofta jag kan. När jag hittade denna plats för många år sedan, hittade jag ett andra hem. Nu ser jag fram emot att få sprida och dela denna magiska plats för wellness.

Dessa platser och upplevelser upplevs som bäst i en mindre grupp på max 10 deltagare. Privat, personligt och harmoniskt = wellness.

Se bilder från Sirmione 

Anmäl ditt intresse till info@lefterow.com

Varmt välkommen!

Annette Lefterow

Om Annette Lefterow

Gör: Driver företaget Wellness by Lefterow Intresse: Leva fullt ut, här och nu. Om bloggen: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness-och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Nu presenterar vi en ny blogg/vlogg där hon testar allt inom hälsa, nya trender, hälsomat, spa och produkter. Här på bloggen kan du ta del av hennes bästa tips och recensioner. Kontakt: www.lefterow.com eller annette@lefterow.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben, Skönhet & Friskvård och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *